Welkom op stal – proef de sfeer

ERVARINGEN

“Level 1 veranderde letterlijk mijn leven, mijn inzichten, mijn visie… Eindelijk was veel duidelijk. Level 2 was recht de verdieping in, next level! Zo duidelijk dat level 2 nodig was om de coach te worden die ik nu ben, verdieping op een niveau om u tegen te zeggen.

Deze opleidingen zijn iedere euro waard, als coach hebben we letterlijk mensenlevens in handen.

Dus heel blij met opleidingen van niveau en geen snelle 5 daagse cursus hier of daar!”

-S.

SYSTEMISCH COACHEN ERVARING:

“Ik had het verlangen om het systemische veld te verkennen in interactie met de paarden. Deze opleiding vindt de balans tussen het leren kennen en herkennen van het onzichtbare veld van het familiesysteem,waar we allemaal deel van uitmaken enerzijds en anderzijds het leren gewaar te zijn van de diepe werking van het systemische veld.

Als begeleider leren we een nieuwe taal om een bewustzijn te creëren waar dynamieken zichtbaar mogen worden, waar je je kan openstellen voor dat wat is en wil ervaren worden.

We leren deel te zijn van het veld dat wil ontstaan, waaraan je je overgeeft om met helderheid te ontvangen en terug te geven wat kan genomen worden, vanuit de volledige verbinding met jezelf.

Een nieuwe taal van het niet weten, van volgen waar het systeem mag geheeld worden om de levensstroom volop te laten vloeien.

Ik heb in deze opleiding een nieuwe manier van kijken ontwikkeld, de systemische bril die ik opzet om naar een individu te kijken binnen zijn familiesysteem met al zijn of haar voorouders achter zich, waar de liefde binnen het systeem en voor het leven stroomt of hapert.

Het bijzondere spel van de paarden hierbij is van een onschatbare waarde zowel voor de cliënt als voor de begeleider, dankzij de onbevooroordeelde bijdrage van de kudde met soms subtiele en soms heel duidelijke signalen. Je leert de onzichtbare krachten gewaarworden waarbinnen de kudde zich beweegt, draagt en reageert.

Heel subtiel werk met het grootste respect voor ieders persoonlijk proces.

Oliver heeft de gave om ons deze diepgaande dynamieken en levensveranderende processen bij te brengen met zoveel enthousiasme en aanstekelijke humor, zodat wij vertrouwen opbouwen dat het omarmen van deze levenskunst binnen ieders bereik ligt.

Vanuit authenticiteit en raakbaarheid nodigt Oliver ons uit om ons open te stellen voor deze wonderlijke wijsheid met behulp van de kudde.

Dankzij zijn rijke ervaring creëert Oliver met veel zorgzaamheid en liefde voor mens en dier een veilig kader waarin je de stappen kan zetten die je daar brengen waar je niet van had durven dromen.”

H.