Ervaringen

Ontdek hoe anderen een coaching traject ervaarden

Ervaringen Ik ben bij Oliver en Arianne van I For Horse terecht gekomen in een periode waarin mijn innerlijk kompas figuurlijk aan het ronddraaien was. Een coaching sessie samen met de paarden hebben voor een kantelmoment in mijn leven gezorgd, bepaalde inzichten hebben mij weer licht laten zien in de duisternis. De zorger in mij wilde dit soort werk uitdragen naar andere mensen.

Level 1 en 2 van de Horse Reflected Coaching opleidingen beschouw ik als mijn eigen persoonlijk proces van de metafoor van de lotusbloem, van de transformatie van duisternis naar het licht. De lotus begint als zaadje in een donkere, modderige bodem. Eénmaal aan het wateroppervlak stopt de groei van de wortels en beginnen de bladeren te groeien en de lotusbloem te bloeien. Dat is nu precies de beweging die ik bij I for Horse heb kunnen maken. We hebben de modder nodig om te groeien, maar met de juiste voedingsbodem kunnen we ontsnappen aan het duister en onze schoonheid laten zien.

Wat ben ik zo dankbaar dat ik de kudde van I for Horse heb mogen leren kennen. Bij I for Horse ben je welkom met alles, thuis op stal… Jeus, het boegbeeld van I for Horse, heeft mij zoveel wijsheid gebracht de laatste jaren. Hij heeft mij ondersteunt bij het herstellen van de verbinding met mijn vader die verloren was gegaan… Het verlies van Jeus heeft voor mij een heel grote impact gehad. Voor mij zal Jeus als gids altijd aanwezig zijn bij iedere begeleiding.

I for Horse een opleidingscentrum waar je een veilige bedding en de ruimte kan vinden om je zaadje te planten in je modderige bodem en op je eigen tempo naar het licht kan groeien waar je kan bloeien in alle rust en schoonheid.

Lesley Desmet