Over ons2020-01-08T18:38:42+00:00

Missie, Visie & Drijfveer

Onze missie

Breng mensen in beweging zodat ze vanuit verwondering hun ruimte kunnen innemen in een wereld vol kansen.

Onze visie                                                    

“Mensen hebben het recht en de verantwoordelijkheid om in samenleving voluit te leven en te dienen.

De tijdgeest eist van ons te reageren op de wens en noodzaak van verandering.

Om dit te bereiken, geloven we dat we als individu in de samenleving door bewustwording, onze bijdrage zien en mogen oppakken en dat van hieruit een voorwaartse beweging ontstaat.”

Onze drijfveer 

Door anderen te dienen gaat mijn hemeltje open!

In die ruimte kan ik de diepere verbinding voelen die nodig is om in beweging te zijn.

Onze waarden 

Authenticiteit

Wij geloven heel diep dat elke mens authentiek kan zijn. De kunst is om trouw te blijven aan jezelf, jouw waarden en aan dat wat je wilt betekenen voor anderen.

Verwondering

Wanneer we het begrijpen leren loslaten en laten ontstaan wat wil ontstaan, komt er ruimte voor verwondering die de dankbaarheid ondersteunt en jouw kan dragen in je dienstbaarheid.

Integriteit

Wij beseffen dat we elkaar constant beïnvloeden. Wanneer dit gebeurt in volle integriteit, oprechte en liefdevolle intentie, zal dit tot een diepe verbinding leiden waar kwetsbaarheid kracht wordt.

Puurheid

Zonder vragen, zonder woorden … alleen maar ervaren.

Waarom onze academie

In 2017 stonden we eens goed stil bij wat er al was en wat we voelden dat ons hart ons vroeg. Na een decennia aan zelfontwikkeling als professionele coaches, zagen en voelden we, dat we klaar waren om onze kennis en missie uit te dragen.

The Coaching Horse Academy werd opgericht om mensen met behulp van hun trouwe viervoeter, op een unieke en authentieke wijze te begeleiden tot een professionele Horse Reflected Coach. Een coach die de zuiverheid en eerlijkheid van de paarden op een evenwaardige wijze durft in te zetten om anderen te ondersteunen in een persoonlijke ontwikkeling. Een coach die openheid bewaart en vrij van oordeel een klant in een veilige omgeving kan coachen. Maar vooral ook een coach die bereid is om door het “eigen” proces te gaan en hierbij dicht bij zichzelf kan blijven om zijn/haar klant te vrijwaren van persoonlijke beïnvloeding. Een Horse Reflected Coach beseft dat iedereen uniek is en een eigen oplossing en antwoord heeft en “weet” dat mensen groeien vanuit wat er al is…

En dan natuurlijk… een paardenliefhebber is in hart en nieren. Een coach die zorg draagt voor de paarden en een dankbare houding heeft ten opzichte van ze. Een coach die welzijn en comfort wil bieden aan de paarden en durft te erkennen dat ze veel beter kunnen coachen dan de mens.

En zo begon een uniek verhaal een vorm te krijgen die ontstond omdat ze  “wilde “ontstaan op een authentieke wijze. Wij hebben ons laten meevoeren op de stroom van onze visie waarbij we alles wilden laten bewegen om de academie een identiteit te geven die staat voor echtheid.

Dat wat ze “wil” worden.

We willen graag een woord van dank en respect geven aan de Keulse weg. Voor de zuiverheid en essentie die we hebben mogen voelen in hun opleiding.
Ze is een inspiratie voor ons.
nl_NLDutch