Foto: AVD Pictures

Kennismaking “systemisch werken”

Als individu maken we allen deel uit van een systeem. Sterker nog… onze grootste angst is om er niet bij te horen. Een systeem op het werk, vrienden, dorp, sportclub…. En natuurlijk ons meest primaire is het familiesysteem… ofwel jouw kudde.

Systemisch werken?

Systemen willen overleven en zijn groter dan het individu. Hierdoor ervaren we juist als individu de gevolgen daarvan. Zo zorgt het systeem er voor dat niemand vergeten wordt, desnoods huurt het iemand anders voor de vergeten plek waardoor we als het waren niet ons eigen leven leiden. Kinderen zijn hier zo gevoelig aan en ze zijn meestal beschikbaar. Zij nemen het leven van de ouders als het ware en dat zorgt voor uitdagingen, zeker in situaties zoals scheidingen en afscheid waarbij ze vaak hun plek verlaten.

Als ouders handelen we hierop vanuit de beste intentie en vermogen, maar vaak is dit een worsteling die meer vraagt dan we aankunnen.

Praktische informatie

Voor wie: Iedereen vanaf 21 jaar. Je hoeft geen coach, therapeut of andere vorm van hulpverlener te zijn omdat de doelstelling een kennismaking is. (groep minimaal 7 personen en maximaal 15)

Wat kan je verwachten: Uitleg over systemen en dynamieken, inzichten en antwoorden op jouw persoonlijke vragen en natuurlijk opstellingen ervaren waarbij je je vraagstuk kunt inbrengen. (met en zonder paarden)

Wat is de investering: 98 euro (excl. BTW) start 10 uur tot einde 17 uur.

Eten & drinken: Koffie, thee, fruit, water is aanwezig // lunch breng je zelf mee.

Locatie: Stal i for horse, Ongarijstraat 9 te B9800 Gottem-Deinze

Inschrijven workshop