Over Freya Van Den Bossche

Op weg gaan, met mensen samen zoeken naar jouw en mijn essentie is de rode draad in mijn leven.

Zelf ben ik letterlijk op weg gegaan toen ik een twintiger was, helemaal naar de andere kant van de wereld. Iets riep mij. En ik heb er iets essentieels gevonden.

Sindsdien ga ik telkens opnieuw op weg als iets mij roept en dat kan ik letterlijk doen door te reizen en mij te verbinden met andere mensen in andere culturen. Maar ook door een innerlijke reis te maken of een cursus te volgen. Telkens zijn er immers schatten te ontdekken en dikwijls is dit op onverwachte plekken of als de tocht erg moeilijk is.

Op een van mijn tochten ontdekte ik voice dialogue en ik was er zo blij mee dat ik wist een hele grote schat te hebben ontdekt die ik met iedereen wilde delen. Alsof je een heel leuk spelletje vindt waar je iedereen in wil betrekken want het is o zo leuk! Want het is een eenvoudige en leuke weg om jezelf en anderen te vinden en lief te hebben.

Als therapeut, supervisor en leraar beleef ik mijn mooiste momenten als ik mensen zichzelf zie worden, authentiek en vol leven, met stevige benen op weg op hun unieke pad. Blij met u een eind op weg te kunnen gaan,

Freya Van den Bossche is als Voice Dialogue facilitator en docent verbonden aan het Voice Dialogue Instituut. Ze is Master in de communicatiewetenschappen en therapeut in de Interactionele vormgeving. Ze heeft al 15 jaar een praktijk als therapeut en supervisor en geeft trainingen in diverse therapeutische technieken aan verschillende opleidingsinstituten. www.dewereldvanfreya.be

Opleidingen die Freya volgde:

  • Master Communicatiewetenschappen, UGent, B
  • Postgraduaat Coach en supervisor, Hogeschool Gent, B
  • Voice Dialogue facilitator, Modules 1-2-3 Voice dialogue Instituut, Tienen, B
  • Voice Dialogue groepsfacilitator, J’aime Opangia, Parijs, FR
  • Voice Dialogue Masterclass by founders Hal and Sidra Stone, Mendocino, USA
  • Voice Dialogue Masterclasses: Kwetsbaarheid en Trauma, VDI, B & Persoonlijke en Onpersoonlijke energie, VDI B & De innerlijke Patriarch, VDI, B
  • Voice Dialogue Zomerweek, Vasse, VDI, NL
  • Poppen en verhalen, VIVES HBO5, B
  • Reiki Master, Reiki Healing Centre, Vashisht, Himachal Pradesh, India
  • Loopbaan coaching / The Job Coach (B)
Neem contact op met Freya