Welkom op de blog van Martine!

Martine is de ontwikkelaar en trainer van verschillende leergangen: Rouw te Paard, Trauma te Paard & Polyvagal Informed Coachen.

Deze trainingen hebben bij I for Horse een fijne plek gekregen en worden ieder jaar aangeboden. Martine komt graag bij I for Horse en geniet van de leergierigheid van de deelnemers.

Enthousiasme, nieuwsgierigheid en humor zijn belangrijke ingrediënten voor haar trainingen. Samen met Arianne en de deelnemers maakt zij van alles mee. Om jullie mee te nemen in deze ervaringen schrijft Martine regelmatig blogs. Speciaal voor I for Horse.

Op deze pagina vinden jullie de blogs, gebaseerd op ontmoetingen met mensen bij de paarden. Martine is een ervaren begeleider, trainer en supervisor. Haar ervaringen in het werken met kinderen, adolescenten en volwassenen combineert ze met een on-going eigen leerproces.

Ervaringen delen, het vinden van een eigen taal en vorm maken haar trainingen uniek.

Zo werkt Martine met de inzet van woord, beeld en materialen die zij combineert met vele activiteiten. Het werken in de nabijheid van paarden en honden heeft haar extra bescheiden gemaakt als mens, alsook extra nieuwsgierig. Die nieuwsgierigheid geeft zij graag door, middels deze blogs.

Veel leesplezier!

POSTS VAN MARTINE

Ontdek de opleiding Rouw te paard
ontdek de opleiding trauma te paard