Horse Reflected Coach: Marie Baert

marie baert

Gsm nr : 0470/86.65.29

Website 

emailadres : mariebaert.equestrian@gmail.com

Werklocatie : Brugge

Geboortejaar : 1999

Taal : Nederlands

Openingstijden : /

Tarief : Gratis intake – 80 euro per sessie van 1u 30min

Succesvol afgeronde opleiding : Horse Reflected coach Level 1

Mijn doelgroep in coaching : jongeren & (jong)volwassenen

Thema’s voor coaching :Doelen stellen, grenzen stellen, angsten, depressie, verslaving, zelfzorg, perfectionisme, job gerelateerde thema’s…
alle thema’s waar jij aandacht wil aan besteden binnen je persoonlijk ontwikkelingsproces.

Overige diploma’s & opleidingen : Ergotherapeut

Mijn verhaal

Sinds mijn 6e ben ik te vinden in de stallen waar ik tot op vandaag nog steeds het meeste tijd doorbreng. Al snel ontdekte ik dat ik, naast mijn liefde voor paarden, ook een groot hart had voor anderen. Hierdoor koos ik na mijn humaniora voor de bachelor ergotherapie. In mijn laatste jaar liep ik stage binnen psychiatrie in het PZ Onzelievevrouw te Brugge. Tot op vandaag ben ik er nog steeds tewerkgesteld als ergotherapeute. Om mijn beide passies te combineren studeerde ik in mei 2022 af als Horse Reflected Coach level 1. Daarnaast probeer ik mezelf steeds verder te verdiepen en volgde ik al workshops rond enneagram, Insights Discovery en kalmerende signalen bij paarden.

Als coach ga ik samen met jou en jouw talenten op zoek naar je passie en hoe we dit kunnen integreren binnen jouw persoonlijk ontwikkelingsproces. Hierbij gebruiken we onze coachpony Fondant om samen met haar op een reis te gaan binnen jouw verhaal. We leggen de focus op het hier en nu en eventueel al de toekomst.

Ben je benieuwd? Aarzel dan niet om eens langs te komen voor een intake!