Over Drs. Martine Huurman

Drs. Martine Huurman. Trauma begeleider, rouw en verlies therapeut.Martine is Co-trainer bij Gwen Timmer, Trainer bij het Experticecentrum Omgaan met Verlies. Voormalig trainer bij Opleidingen Het land van rouw. Ondersteuner en begeleider voor kinderen, jongeren en volwassenen. Trainer en ontwikkelaar voor het onderwijs en professionals. Martine werkt van uit haar eigen praktijk in Balgoij, Nederland. Haar paarden en hond sluiten aan bij sessies.

Trainer: Drs. Martine Huurman.
Thérapeute du deuil et de la perte. Conseiller en traumatologie.
Supervisor en Trainer bij post HBO-opleidingen Land van Rouw.
Professeur invité au Centre d'expertise ‘Omgaan met verlies’
Fondatrice, superviseur et personne de soutien chez « Beleving in Beeld ».
Support éducatif. Neurolinguiste. Développeur et formateur.

Martine werkt vanuit haar eigen praktijk in Balgoij, Nederland. Zij ondersteunt en begeleidt jongeren en volwassenen wanneer het leven anders loopt dan verwacht. Martine ondersteunt en traint professionals. Ofwel omdat zij zelf te maken krijgen met verlies ofwel omdat zij in contact komen met mensen in verliessituaties. Martine begeleidt mensen met en zonder paarden. Ook haar hond sluit regelmatig bij sessies aan.

Si vous souhaitez en savoir plus sur le parcours et les méthodes de travail de Martine : www.belevinginbeeldbalgoij.blog.

Trainer: Drs. Martine Huurman.

  • Thérapeute du deuil et de la perte. Conseiller en traumatologie.
  • Supervisor en Trainer bij post HBO-opleidingen Land van Rouw.
  • Professeur invité au Centre d'expertise ‘Omgaan met verlies’
  • Fondatrice, superviseur et personne de soutien chez « Beleving in Beeld ».
  • Support éducatif. Neurolinguiste. Développeur et formateur.

Martine is zelf ervaringsdeskundige als het om scheiding gaat. Ze is in 2009 gescheiden van de vader van haar kinderen. Inmiddels vormt zij sinds 2 jaar een nieuw gezin met haar partner. Na de feitelijk scheiding miste ze goede ondersteuning voor haar kinderen en haarzelf. Dit leidde tot een rijke zoektocht in opleidingsland. Die ervaringen heeft ze ingezet in haar werk: Martine heeft jarenlang kinderen, ouders, gezinnen en professionals begeleid. Ze heeft samen gewerkt met de kinderbescherming.

Martine heeft de opleiding tot KIES-coach, StiefPlanCoach en de SCHIP-aanpak afgerond. Daarnaast heeft zij zich lange tijd verdiept in de relatie tussen vechtscheiding en gestolde rouw/trauma. Martine heeft naar aanleiding van haar StiefplanCoaching een expositie ontwikkeld voor nieuwe gezinnen. Dit heeft ertoe geleid dat ze gastdocent is geweest bij de StiefPlan Opleiding. Ze had als auteur een vaste rubriek in het magazine ‘Nieuw Gezin’.

De thema dagen richten zich vooral op de impact van een scheiding. Een manier van kijken, waarbij juist (onopgemerkte) pijn om insluiting vraagt. Dat maakt de thema-dagen zo geschikt voor het werken met paarden.

Neem contact op met Martine